کارآفرینی در ایسلند
کارآفرینی در ایسلند
کارآفرینی در ایسلند ازجمله موضوعاتی است که بعضی از هم وطنانمان ممکن است برایشان جالب باشد در خصوص آن اطلاعات خود را افزایش دهند.
در مقاله ای که پیش روی شما همراهان همیشگی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت قرار دارد، تیم ترجمه ما، با تکیه بر دانش زبان و اطلاعات حقوق مهاجرت خود، به ارائه توضیحاتی در خصوص موضوع مذکور یعنی کارآفرینی در ایسلند پرداخته اند که امید است مطالعه آن را مفید بدانید.
مزایای کشور ایسلند
یکی از دلایلی که باعث می شود افراد مهاجر به ایسلند روش کارآفرینی را انتخاب کنند این است که روند رشد اقتصادی در این کشور بالاست و جزو یکی از مرفه ترین کشور ها در دنیاست.
اقتصاد کشور ایسلند از طریق الف) ماهیگیری، ب) صادرات گوشت ماهی ها، کانی، آلومینیوم و … به کشور هایی مثل: اسپانیا، سوئد و دیگر کشور ها و ج) صنعت گردش گری و جذب توریست به دلیل وجود طبیعت بکر و زیبا می باشد.
دولت ایسلند به صنعت و توسعه طرح های نوآورانه اهمیت خاصی می دهد و موسساتی هستند که به شرکت های نوپا که طرح های نوآورانه دارند کمک های مالی می کنند.
کارآفرینی در ایسلند
افرادی که می خواهند در ایسلند برای دریافت اقامت حرفه شغلی کارآفرینی را انتخاب کنند ، می بایست از دو روش اقدام نمایند :
1 ) ثبت شرکت
2 ) سرمایه گذاری، که می تواند از طریق خرید ملک و یا مستغلات انجام گیرد
دولت این کشور در کارها و فعالیت هایی که خلاقانه و موثر در رشد اقتصاد کشور باشد و هم چنین ایجاد رقابت کند در کنار بخش خصوصی فعالیت های چشم گیری دارد که این امر در این حوزه باعث جذب نیروی انسانی از سایر کشور ها می شود.
اهداف روند ارتقای کارآفرینی در ایسلند
اما اهداف سیاست های کلان دولت این کشور در زمینه های رشد کارآفرینی این است که کار آفرینی در ایسلند در نهایت منجر به موارد ذیل شود:
- بهبود محیط کسب و کار
- امکان دسترسی نیروی انسانی به منابع مالی
- دانش محور بودن کارآفرینی
- کسب تجربه
- دسترسی به بازار
- روش انگیزشی-تحقیقی و توسعه در سطح بنگاه ها
سیاست های دولت ایسلند باعث می شود، چشم انداز و آینده نگری در حوزه کار آفرینی و کسب شغل و بازار کار برای مهاجران خارجی ایجاد شود.
روشی که دولت ایسلند در قبال کارآفرینان در پیش گرفته است هم چنین محیطی کار آمد در بازار های خارجی و رقابت میان کشورهای حوزه اروپا برای اتباع خارجی به وجود آورده است.
دولت ایسلند همینطور به دنبال این است که سطح توسعه ی نیروی کاری و کار آفرینان و کسانی که می خواهند در این بخش سرمایه گذاری کنند را بالا ببرد و همچنین به دنبال فراهم کردن محیط امن اقتصادی برای این افراد می باشد تا بتوانند به راحتی به توسعه کسب و کار و تجارت خود در این کشور و حتی در میان کشورهای دیگر بپردازند.
مزایای موجود برای ثبت شرکت در کشور ایسلند
- افراد برای ایجاد شرکت نیاز ندارند شریکی با تابعیت ایسلندی داشته باشند و خود فرد مالکیت کلی بر شرکت دارند.
- افراد بعد از گذشت سه سال می توانند برای داشتن اقامت دائم اقدامات لازم را انجام دهند.
- فرد می تواند به راحتی به نواحی شنگن برای کار، بیزینس، گردش و اقامت طولانی مدت رفت و آمد داشته باشد.
- افراد در سال پنجم بعد از کسب اقامت دائم می توانند برای داشتن پاسپورت کشور ایسلند اقدام های لازم را انجام دهند.
- افراد می توانند برای دریافت ویزای کشور های دیگر به راحتی اقدام نمایند.
- شخص می تواند به راحتی در کشور ایسلند حساب بانکی داشته باشد.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در ایسلند
- انتخاب نام خاص و پر معنا ، برای شرکت
- برای ثبت شرکت در این کشور باید فرم مشخصی پر شود
- تهیه اسکن از تمامی صفحات پاسپورت
- ارائه طرح کلی از ایجاد شرکت، این طرح باید توجیح اقتصادی داشته باشد
- ارائه پرینت حساب بانکی و گردش مالی فرد
- ارائه کپی از آخرین مدرک تحصیلی کسب شده توسط فرد
مراحل ثبت شرکت در ایسلند و دریافت اقامت
- درخواست اجازه فعالیت تجاری از دولت ایسلند و هماهنگی آن با وزارت امور خارجه و وزارت بازرگانی که پس از دریافت تاییدیه و موافقت دولت آن کشور، اجازه فعالیت تجاری به فرد داده می شود
- درخواست فرد برای مصاحبه با سفارت آن کشور
- صدور ویزا برای شخص درخواست دهنده به همراه خانواده اش برای دریافت اقامت 1 ساله در ایسلند
- گزارش دهی از فعالیت های کاری در طول یکسال و کسب امتیاز مثبت از وزارت آن کشور برای تمدید ویزای 1 ساله به 3 ساله
- در صورت تایید و پذیرش وزارت از فعالیت های کاری متقاضی در مدت سه سال اقامت، فرد میتواند به همراه خانواده اش از شرایط اقامت دائمشان برخوردار شود
نباید فراموش کرد که اگر شما از حوزه کار آفرینی مقیم کشور ایسلند شوید، از طریق ویزای شنگن به بازارهای خارجی و عضو شنگن نیز می توانید دست پیدا کنید و حوزه کسب و کاری خود را در زمینه کار آفرینی توسعه دهید چرا که کشور های عضو شنگن از قوانین کاری یکسانی پیروی می کنند و شهرت و اعتبار کار آفرینی با عضویت در کشور های شنگن در جهان زبان زد و شناخته شده است.
هم چنین در صورت موفقیت پروژه تان به منظور کارآفرینی به راحتی می توانید به دیگر کشور ها سفر و فعالیت کاری داشته باشید.
اما با وجود اینکه کارآفرینی در ایسلند گزینه بسیار مناسبی برای ایجاد کسب و کار و مهاجرت می باشد، خطرات و ریسک های قابل ملاحظه ای دارد که ممکن است منجر به از دست رفتن سرمایه مالی و زمانی فرد در مدت اقدام مهاجرت کاری به این کشور شود.
معایب کارآفرینی در ایسلند
کار آفرینی یکی از روش های پر در آمد اما در عین حال پر ریسک می باشد زیرا فرد کارآفرین سرمایه زیادی را وارد یک کشور خارجی می کند که آشنایی چندانی با قوانین تجاری اش و میزان سود دهی طرح تجاری خود ندارد.
در واقع بهتر است در صورت برخورداری از شرایط سنی مناسب به سراغ شیوه های کم هزینه تر مهاجرت یعنی مهاجرت کاری و یا تحصیلی بروید و در نهایت بعد از چند سال اقامت و شناخت بیش تر کشور مقصد به سرمایه گذاری بپردازید.
شما می توانید برای کسب آگاهی و اطلاعات بیشتر در همه زمینه های مهاجرتی اعم از کارآفرینی در ایسلند، ویزا تحصیلی در ایسلند، و سایر روش های قانونی مهاجرتی چه برای ایسلند و چه سایر کشور ها، با کارشناسان مهاجرتی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.
منبع : https://parsmohajerat.com
- ۹۷/۱۱/۰۸