مهاجرت قاچاقی به ایتالیا

نوشته شده توسط em.user1 | ایتالیا | دیدگاه ۰
مهاجرت قاچاقی به ایتالیا
افراد برای مهاجرت به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سعی میکنند از راههای زمینی و یا دریایی مهاجرت قاچاقی به ایتالیا کنند. ایتالیا کشوری پرجمعیت در اروپا میباشد که پایتخت این کشور شهر باستانی رم است.
ایتالیا نیز یکی از کشورهای محدوده شنگن بحساب میآید افراد سعی میکنند ابتدا بصورت قاچاق وارد خاک این سرزمین شده و پس از آن به دیگر کشورهای اتحادیه اروپا همچون اتریش و آلمان درخوااست پناهندگی میدهند.
کشور ایتالیا یکی از پر جمعیت ترین کشورهای اروپایی است و چون عضو حوزه شنگن است و به دلیل وجود راه دریایی که با ترکیه دارد افراد از طریق این راه به این کشور وارد شده و سعی میکنند خودشان را به سایر کشورهای اروپایی برسانند.
افراد از طریق راه دریایی میان ترکیه و ایتالیا و پرداخت هزینه های زیاد خود را به خاک ایتالیا میرسانند در حالی که امکان پذیرفته شدن پناهجویان در اتحادیه اروپا مشکلات بسیاری دارد.
قوانین اروپا در مقابل پناهجویان
موضوع پناهندگی مسئله ای دشوار است و طبق قوانین اروپا افرادی که به قصد پناهندگی به کشوری مراجعت میکنند، فرد بایستی به اولین کشوری که عضو محدوده شنگن بوده پا نهاده است برگردانده شود.
همچنین قانون دیگری بنام قانون دوبلین در اتحادیه اروپا معروف است که اگر هریک از کشورهای عضو شنگن درخواست موافقت با پناهنده ایی را رد نمود هیچ کشور اروپایی دیگری با درخواست وی موافقت نخواهد کرد.
اکثر افراد از طریق راه دریایی که میان ترکیه و ایتالیا قرار دارد تصمیم به مهاجرت قاچاقی به کشور ایتالیا میگیرند.
رسیدگی به وضعیت پناهندگان بر عهده سازمان UNHCR یا سازمان ملل است که مسئول امنیت پناهندگان، رسیدگی به اوضاع بیماران، و همکاری با دولت ها در مقابل پناهندگان و ایجاد امنیت آنها میباشد.
پناهجویان در ایتالیا اجازه کار ندارند و این مسئله دشواری برای پناهجویان است زیرا دولت ایتالیا هیچ حمایتی از پناهجویان نمیکند تا زمانی که کمیسیون دلیل ورود غیر قانونی پناهجو را قبول نماید.
سرنوشت پناهجویان
هنگامی که افراد قصد مهاجرت قاچاقی به ایتالیا را میگیرند، اگر آنها در کشور ایتالیا توسط پلیس ایتالیا شناسایی شوند از آنها انگشت نگاری خواهند نمود وتمامی اطلاعات شخصی آنها را وارد بانک اطلاعاتی اتحادیه اروپا میکنند.از این رو اگر افراد به کشورهای دیگری از اتحادیه اروپا نیز وارد شوند به دلیل اینکه تمامی اطلاعات فرد به کشورهای اروپایی فرستاده شده است، فرد شناسایی شده وبه کشور مبدأ فرستاده خواهد شد.
در برخی موارد تعیین هویت افرادی که مهاجرت قاچاقی به ایتالیا کرده اند ممکن است دشوار تر باشد، انگشت نگاری بگونه ایی است که پلیس از تمامی انگشتان فرد پناهنده انگشت نگاری بعمل میآورد و از چهره فرد بصورت کامل و نیم رخ عکس تهیه میکنددر این صورت فرد بمدت ۲۴ ساعت برای احراز هویت بازداشت خواهد شد، اما پلیس ایتالیا حق استفاده از ضرب و شتم در مقابل پناهجویان را ندارد.وفرد پناهجو در اینگونه موارد براحتی با اعضای خانواده ملاقات میکند و برای آزادی خود میتواند از وکیل استفاده کند.
در صورتیکه فرد در مقابل پلیس مقاومت نماید وی مرتکب جرم شده و باید هزینه ایی معادل ۲۰۰ یورو به این دولت پرداخت نماید.
پناهجویان که مهاجرت قاچاقی به ایتالیا دارند در بدو ورود به خاک این کشور ابتدا به مراکزی فرستاده میشوند و این مراکز پناهجویان را به مدت سه روز نگهداری میکنند.
پناهجویان در این مرکز قرار میگیرند و از کمک هایی که دولت ایتالیا و یا سازمان ملل برای آنها در نظر گرفته است مستفید میگردند و به به کمیسیون برای کسب پناهندگی معرفی میشوند.در صورتیکه پناهجو بدون اجازه از مراکز پناهجویی در ایتالیا مرکز را ترک کند حق ماندن در این مراکز را از دست خواهد داد.
پس از ثبت مشخصات فردی پناهجو توسط پلیس گواهینامه ایی به فرد داده میشود که دارای ۶ ماه اعتبار است و پس از گذشت ۲ ماه فرد اجازه کار در آن کشور را خواهد داشت.
افرادی که مهاجرت قاچاقی به ایتالیا دارند بایستی برای دریافت پناهندگی این کشور مدتی برای جواب کمیسیون برای موافقت پناهندگی به انتظار بنیشنند.
کمیسیون ممکن است برای فرد پناهندگی به مدت ۵ سال و یا ۲ سال صادر نماید و در بعضی مواقع پناهندگی فرد به صورت دائم موافقت میشود.در هر صورت فرد پناهنده برای دریافت پناهندگی بایستی مدت زمان زیادی را برای پناهندگی منتظر مانده و تا آن زمان حق اشتغال به کار را ندارد مگر در مواردی محدود.
بسیاری از افراد سالانه برای مهاجرت راه های غیرقانونی از طریق راههای دریایی را انتخاب میکنند و سخت ترین مسیرها را میگدرانند وپس از رسیدن نیز ضررهای زیادی را برای بدست آوردن پناهندگی کشورهای اروپایی تحمل مینمایند که این راهها به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
حتی زمانی که پناهنده به ایتالیا میرسد برای قبولی و دریافت اقامت دائم ایتالیا بایستی پروسه طولانی را تحمل نماید که همه اینها مشکلاتی از جمله نداشتن حق کار، دوری از خانواده در صورتیکه پناهنده به تنهایی به این کشور مهاجرت نموده باشد، را در این مدت تحمل نماید.
پناهجویان تا قبل از موافقت کمیسیون ایتالیا برای قبولی درخواست وی برای پناهندگی حق کار و استفاده از خدمات دولت ایتالیا را ندارد.
همچنان پناهندگان دلیل عدم داشتن مجوز کار مجبور به انجام کارهای غیر قانونی برای بدست آوردن مخارج خود خواهد شد که به این بازر کار قانونی کار سیاه گفته میشود که کارفرمایان با پرداخت دستمزد های پایین به پناهجویان آنها را استخدام میکنند.
همچنان در صورتیکه پلیس ایتالیا متوجه انجام کار غیر قانونی پناهندگان شود آنها بازداشت و یا گاهاً جریمه های نقدی از آنها دریافت خواهد شد.
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مهاجرت قاچاقی به ایتالیا را پیشنهاد نمیکند بلکه به همه افراد توصیه میکند از طریق راههای قانونی وارد این کشور شوند. برای مشاوره با کارشناسان این موسسه میتوانید با مشاوران ما ارتباط برقرار نمائید. موسسه ما به سوالاتی از قبیل چگونه به ایتالیا مهاجرت نمایم؟
چه راه هایی برای دریافت اقامت به کشور ایتالیا وجود دارد؟
مشاغل مورد نیاز کشور ایتالیا چیست؟
آیا میتوان با ویزای کاری اقامت در ایتالیا را کسب نمود؟
هزینه ویزای ایتالیا چقدر است؟
پاسخ می دهد. همچنین پیشنهاد دارد تا افراد با استفاده از راههای قانونی و با شرایط مناسب تر از جمله از طریق تحصیلات، دریافت ویزاهای کاری و … به کشورهای حوزه شنگن همانند ایتالیا مهاجرت نمایند.
- ۹۷/۱۱/۰۶