قوانین پناهندگی انگلستان
قوانین پناهندگی انگلستان
آیا با قوانین پناهندگی انگلستان آشنایی دارید؟آیا شما هم متمایل به مهاجرت به کشور انگلستان از راه پناهندگی میباشید؟ اگر شما هم علاقه به این امر دارید با مطالعه این مقاله و آشنایی با قوانین انگلستان میتوانید به این مهم دست یابید
قوانین پناهندگی انگلستان- تعریف پناهندگی
پناهندگی که از جمله راههای امر مهاجرت میباشد و پناهنده به کسی میگویند که بر اساس عواملی مثل مذهب شخص ، نوع نژاد شخص ، نحوه عضو بودن در میان یک گروه خاص اجتماعی، گروه خاص سیاسی یا غیره، که در کشور خود مورد هجوم تهدید ورنجش باشد و همچنین ترس گرفته شده از فکر و منطق از موجود بودن شکنجه و مورد آزار قرار گرفتن شخص خود را دارد.
شخص پناهنده قادر خواهد بود که از کشور محل زندگی خود به سمت کشوری دیگر که به امر مهاجرت بپردازد تا از این محدودیت ها خلاصی یابد .
پناهندگی که یکی از روشهای سخت امر مهاجرت است و در عین حال نا ممکن ممکن نمیباشد ، اما این امر لازمه داشتن آگاهی و به همراه داشتن دقت فراوان و گذشت مراحل قانونی میباشد.
پناهندگی یکی از حقوق انسانی است و نیز در کنوانسیون پناهندگی که در سال 1951 ودر ماه ژنو به رسمیت قانونی رسیده است .
شروط لازم پناهندگی:
لازم به ذکر است که هر گونه خطر و تهدیدی را نمیشود دلیلی برای گرفتن امر پناهندگی دانست. برای مثال اشخاصی که به اتهام ارتکاب جرایم قادر به این امر نیستند برای گریختن از مجازات های موجود در قانون ، میتوانند از سایر کشور های برای امر پناهندگی اقدام نمایند .
ازطرف دیگر متهمان جرایم سیاسی، به طور عادی از این مزایا قائل هستند. به همین علت باید از راهها و نحوه فراهم نمودن شروط لازم پناهندگی در انگلستان آشنا نمود و در این راه از کارشناسان حقوق به انضمام ا فراد با تجربه نهایت استفاده را برد .
سوالی که پیش میاید این است که آیا احتمال خطر در امر پناهندگی وجوددارد؟
همانگونه که ذکر شد ،امر پناهندگی یکی از حقوق انسانی میباشد و پس همچنین موضوعی به صورت غیر قانونی و خطرناک نمیباشد و لذا از دو ناحیه ، با ریسک و خطر پذیری رو به رو میشود
خطرها:
اولین خطر این میباشد که ؛ کشور های اصلی شخص به طور معمول با فرستادن شخص پناهنده به سایر دیگر کشور های مخالفت میکنند و همچنین تلاش بر این دارند که دچار ممنوعیت هایی شود.
دومین خطر این میباشد که اشخاص پناهجوکه که با خطرات و دشواری های غیر قابل تحمل رو به رو می شوند، اکثرا اشخاصی هستند که ازراه های غیرقانونی به امر مهاجرت پرداخته اند .
در حقیقت مهاجرت هایی که امکان خطر در آن وجود دارد و ، احتمال این میرود که گرفتار خطراتی شوند از جمله اینکه در دام دزدان دریایی و نیز سایر افراد مجرم قرار بگیرند
یکی از عواملی که میتواند مانع این امر شود این هست که این اشخاص میبایست با افراد آگاه و با تجربه در این زمینه به مشورت بپردازند.
در همین روش ، کنترل اصلی حقوقی قسمت رادیو وکالت که تشکیل شده از وکلای رسمی دادگستری کشور ایران، پیش زمینه ی داشتن مشاوره حقوقی که دراختصاص کارهای لازم در اختصاص پناهندگی و همچنین شرایط لازم برای پناهندگی در کشور انگلستان را ایجاد نمایند.
پناهندگی در انگلستان
همانطور که مطلع هستید ، کشورهای اتحادیه ی اروپا تشکیل شده است از بیشتر کشور های اروپایی البته لازم به ذکر است که به تازگی در میان کشور انگلستان، حین انجام شدن یک همه پرسی، از اتحادیه اروپا خارج شد.
این اتحادیه که حاوی قوانین خاصی مربوط به مهاجرت و پناهندگی به نام قوانین «دوبلین» میباشد و به صورت معمول افراد خود را به گرفتن مقداری مشخص از اشخاص پناه جو در سال میکند.
تصور میشود که باوجود جدایی انگلستان، خواسته این کشور برای سیاست های مهاجرتی اتحادیه ی اروپایی بی تمایل تر باشند ؛با این حال این کار هنوز هم امکان پذیر است و در امر مهاجرت به این کشور تقریبا تا نصف میزان مقرر کاهش یافته .شایان ذکر است که فقط نصف به علاوه یک مردم این کشور به این جدایی رأی دادند
امروزه روشهای گونا گونی و متعددی برای امر مهاجرت وجود دارد مثل مهاجرت نمودن تحصیلی،مهاجرت کاری وغیره میباشد از جمله
راه های مهاجرت به کشور انگلستان عبارتند از:
- ویزای مربوط به امر سرمایهگذاری به عنوان «Investors visa -Tier 1»
- ویزای صاحبان تجارت تحت عنوان «Entrepreneurs visa – Tier1»
- ویزای مربوط به اشخاصی که در کشور انگلستان موفق به پایان رساندن فدرس خود شدهاند «Post Study visa – Tier1»
- ویزای مهاجرت مخصوص به انگلستان برای اشخاصی که موفق میشوند که مهارتهای خاصی، مثل مهارتهای شغلی و غیره دارند به اسم «Skilled workers visa – Tier2» شناخته میشوند
- ویزای مخصوص برای تحصیل و مخصوص دانشجویی در کشور انگلستان که به نام «Tier 4» شناخته میشود
- ویزای مخصوص برای کار و سابقه به صورت موقت که به عنوان «Tier 5» شناخته میشود
- اخذ ویزا از راه ازدواج
- اخذ ویزا از طریق پناهندگی
همانطور که مشاهده میکنید ، مهاجرت از طریق پناهندگی به عنوان آخرین راه بیان شده است و همچنین بهتر میباشد که اشخاص متقاضی، بعد از ازمایش کردن دوره های قبل ، اقدام به انتخاب نمودن مسیر پناهندگی بزنند. اینکار به علت بعضی از دشواری ها و و نیز برخی از ابهامات عملی درروشهای پناهندگان میباشد که در این صورت مختص به کشور انگلستان نمیباشد.
پناهندگی در انگلستان:
در رابطه به پناهندگی انگلیس میبایست گفت که قرار گاه های دیدبانی واقع در مرز این کشور (UK Border Agency) که به اختصار، UKBA نام دارد ، و بررسی نمودن تقاضای پناهندگی و مصاحبه نمودن با اشخاص متقاضی را بر عهده دارد.
این نکته ضروری است که مورد تائید قرار گرفتن یا مورد تائید قرار نگرفتن برای گرفتن مهاجرت به کشور انگلستان از روش پناهندگی، وابسته به حاضر شدن در مصاحبه است.
و مراحل مربوط به مصاحبه غالبا دراز مدت است. علت تاسیس آژانس مرزبانی کشور های بریتانیا برای مصاحبه ها، به جز آگاهی یافتن از مشخصات فردی شخص پناهنده از جمله میزان سطح تحصیلات و اشتغال داشتن ،و دانستن این مساله که ترک نمودن خاک کشور انگلیس و وارد شدن به این کشور و همچنین مورد آزمایش قررا دادن مقدار معتبر بودن ادله و ادعا فرد است.
دلایل سیاسی:
ادعا ها مانند این که حین آزار و اذیت یا شکنجه بودن که اکثرا می تواند علل وجود دلایل سیاسی یا دلایل مذهبی داشته باشد.
درحقیقت درپروسه مصاحبه، شخص متقاضی باید ثابت کند و یا به روشی ، قادر باشد که شخص مقابل را راضی کند که دیگر توانایی زندگی نمودن مناسب و همراه با کرامت در کشور خویش را ندارد و فکری به جز مهاجرت به کشور انگلستان برای او نمانده است.
.همچنین اگر استحقاق واقعی شخص، به امکان زیاد با مطالبه وی به موافقت خواهد رسید نیاز واقعی به معنای واقعی و غیر قابل تحمل بودن خطری است که فرد را در کشور خویش، تهدید می نماید.به طور مثال صادر نمودن اسنادی که نشان دهنده در حبس بودن شخص مذکور در کشور متعلق به خویش، یا گرفتن اختاریه و احضاریه های بسیاری ازجانب دادگستری و یا حتی تکمیل نمودن استشهادیه های مردمی، قادر میباشد که کمک قابل توجهی به تأیید نمودن برای درخواست پناهندگیشخص در کشور انگلستان نماید.
عدم قبولی پرونده:
همچنین در صورتی که به هرعلت ، گرفتن پناهندگی از جانب دولت مردان انگلیسی مورد قبول واقع نشود ،امکان تجدیدنظر وجود دارد. در این مرحله ی تجدید نظر، امکان صادر نمودن اطلاعات و بیان نمودن توضیحات بیشتر وجود دارد و ممکن است درخواست شود و در تتیجه رأی بر مجوز ورود پناهنده به کشور انگلستان داده شود.
به هر حال، تصمیم مقام تجدید نظر بصورت قطعی و حتمی خواهد بود و همچنین در این مرحله هم درخواست شخص رد شود، وی باید خاک کشور انگلستان را ترک کند..
این نکته حائز اهمیت است که امر پناهندگی به دلایل وجود داشتن خطرات امنیتی، به صورت معمول از جانب ایرانیان مورد پذیرش واقع نمیشود.
زیرا اکه کشور ایران از امنیت نسبتا پایدار برخوردار است و همچنین احتمال بی مورد بودن ادعای شخص وجود دارد. اما در مبحثی به صورت مجزا از شرایط پناهندگی در کشور انگلیس، که معمولا میتواند دلایل مذهبی و سیاسی باشد احتمال میرود که مورد پذیرش قرار گیرند.
اگر شما هم با خواندن این مقاله به امر مهاجرت از طریق قوانین پناهندگی انگلستان به این امر علاقه مند شدید شما هم می توانید با مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و مشاوره حضوری و غیر حضوری با وکلا و مشاورین زبده و مجرب این موسسه از اطلاعات جامعی بهره ببرید.
منبع : https://parsmohajerat.com
- ۹۷/۱۱/۰۵